Va det prästens lilla kråka tro?

ÅH!! Nu har det hänt! Den där generande känslan då man upptäcker de hemska! Tankarna rusar runt i huvudet som shoppinggalna på Ullared... hur länge har den vart där? hur många har sett den? vad kan jag ha gjort under tiden? har den suttit still eller har den häng och dinglat fram och tillbaka så att alla mina så kallade vänner har stört sig på den?!... jag pratar om busen, kråkan, snorklumpen (kärt barn har många namn)som jag förfärat upptäckte i hissen på väg upp till min lägenhet. Shit! Jag som tycker att jag brukar ha bra koll på snoken och dess innehåll. Men men, även solen har sina fläckar!


Men frågorna finns ju fortfarande kvar, hur många har reflekterat över min oinbjudna gäst som lekt tittut ur borren? Och hur många har sett herr kråka utan att säga något?! Och om någon hade sagt det, hade det blivit mindre pinsamt då? Kanske beror på vem som gjort den stora upptäckten, om det var en nära vän eller någon man känner si så där.


Hmm, känner att jag kommit in på ett mycket svårt ämne, hur väl måste man känna någon för att kunna påpeka att en liten rackare kommit ur nosen på personen i fråga? Och hur säger man? "Hörre du, prästens lilla kråka är på väg ner i diket"...eller?


Upp med staken!

Jag har tjuvstartat! Adventljusstaken står på sin plats och sitter här nytränad med massor av värmeljus, så mysigt såå! Är det inte konstigt så mycke mysigare allt blir då man fått upp ljusstakar och stjärnor? Kan det vara något med det speciella skenet? Underligt!

Nu ska jag åter gå till soffan och Bonde söker fru, sen är det ju Greays, tacka vet jag onsdagar, bra tv! Sen är det läggdags bums, har varit så trött de sista plus att jag måste börja plugga ordentligt inför tentan nästa fredag, så bäst att vara utvilad!

Ha det gott!


Ullared...Ullafred?

Här kommer de, några tankar kring Ullared...

Finns det något ställe på jorden där smällen ligger så nära tillhands som i Ullared? Alla går runt i sin egna lilla värld och vet precis vad de är ute efter, kläder till barnen... en skjorta till gubben (som antingen är hemma, utanför eller i värsta fall med inne på Ullared)... julklappar... dvd-spelare m.m. Efter en stund märker man hur luften börjar gå ur en, helt plötsligt märker man alla andra som är där (och alla är i vägen) vagnarna står parkerade huller om buller, männen står och pustar med tomma blickar, gångarna som är tänkta till att gå i är fulla med människor och vagnar, man känner hur svetten börjar pärla sig på ryggen och hur magen börjar kurra. AJ!!! Man känner hur ont man får i hälen, någon har kört på dig (du försöker hålla god min mot den illa luktande tanten som tittar på mig som det vore mitt fel att hon körde på mig!) Jag vill innerst inne slå henne och hon skulle innerst inne villa slå mig, smockan hänger löst, man säger ursäkta och går på och låtsats som att inget har hänt, och ibland till och med med ett leende på läpparna. Falskheten är som störst, men jag är så impad av att det aldrig smäller på riktigt, stället är ju egentligen uppbyggt för konflikter och bråk! Kanske skulle kunna döpa om Ullared till Ullafred? Det är precis som om man accepterar mer inne på Ullared (har man gått med i leken får man liksom leken tåla) Kanske borde vi ha hälften av tålamod utanför Ullareds väggar, skulle det räcka till världsfred?


Sist jag var på Ullared var jag där en lördag med min mamma och moster (ja, det blev en del kackel). Vi hade precis delat på oss och gick runt och strosa för oss själva, jag har kommit in en bit i butiken och känner känslan som man sällan vill känna (och absolut inte vill känna inne på ett knökat Ullared) Jag behövde en toalett och det var direkt, min mage skulle kunna explodera vilken sekund som helst om jag inte hittade en toa. Jag tittade upp på alla skyltar i taket, damkläder, herrkläder, barnkläder, underkläder... jag skiter väl i kläder, jag vill ha en toa! Jag tar upp mobilen ringer till mamma (hon har varit där några fler gånger än vad jag har vart) hon förklarade vägen och vi la på. Då var det bara de att ta sig dit, alla vagnar, alla diskuterande par, alla pensionärer, alla var i vägen, till slut efter en känsla av att ha besktigit berg kom jag fram till toaletten, KÖ!! Ställer mig snällt i kön, ler lite käckt mot de andra nödiga. Vilken tid det tar, jag får rysningar på ryggen och tänker nu skiter jag i det här, jag gör det i brallorna... dörren öppnas, det är min tur, tack gode gud! En sekund till och jag hade fått köpa ett par nya byxor på damavdelningen och byta till...


Nu låter det som Ullared bara är jobbigt, inte alls! Det är ju ett utmärkt ställe att shoppa billigt på, roligt om man vill se MYCKET folk, klapparna till jul kan man lätt inhandla där, och visst får man sig några riktiga garv då man är med sin galna mamma och moster på stället. Men nu till den största frågan, hur kan allt som är så billigt i butiken bli så dyrt i kassan?!


P.S Ta den stora bilen och de sköna skorna då det är dags att göra ett besök på Gekås!


Med andra ord, det var kul!

Här sitter jag en söndagsförmiddag och tänkte till en början att jag skulle plugga en stund idag, men om jag känner mig själv rätt så kommer det vara allt för många repriser på tv idag för att jag ska få ro i kroppen.

I går hade vi en liten spelkväll här, Jag, Elin, Jossefin och Nathelie. Vi spelade Med andra ord och Vilda gester, två jätte roliga spel där man slipper tänka allt för mycket (passar mig). Med vilda gester är mitt nyinköpta spel (köpte det på Ullared, Ullared ja, detta måste jag gå in på nämre i ett annat inlägg, vilket ställe!) Kanon roligt spel, vi var alldeles svettiga efteråt!

Nu till ett stort frågetecken! Hur lägger man upp bilder snabbt och enkelt? Jag har lyckets få upp två bilder på min blogg hitills och då har det både gått åt blod, svett och tårar. Samma sak i går kväll och i dag morse (försökte få upp en bild på mig och Elli, under bilden skulle de stå: Knoll och Tott, Piff och Puff, Bill och Bull, Elli och Emme...kalla oss vad du vill!) Men det gick aldrig, men nu vet ni de i alla fall...tanken som räknas.

Snön ligger lite lätt på marken om jag tittar ut genom fönstret, inte mucket men det ser vitt ut i alla fall, längtar så otroligt mycket tills jag får sätta fram min adventsljusstake (även den inköpt på Ullared) Nä, får tillägna ett inlägg till Ullared snart!

Ha en skön söndag, solen skiner ju! :D


Du är där och jag är här, vet du vad det betyder?...

...en av oss är på fel ställe!

Det är min kära vän Ellinor jag pratar om. Jag skulle vilja säga att vi både gått genom vått och torrt tillsammans. Och det hela började med att vi tog ett dop(p) i det våta då vi döptes i samma vatten. Sen var det ett rätt så långt uppehåll i vår vänskap men hittade varandra igen då vi började ettan. Kanske inte var vi de allra bästa kompisarna till en början men detta växte fram mer och mer. I sexan var det vi mot världen, vi var nog de tuffaste som gått i ett par skor och vi kunde inte alls förstå varför vi fick gå med alla andra barnsliga i vår klass, vi satt ihop. Och sedan dess skulle jag vilja säga att det varit så, även om vi haft våra umgås pauser (vilket kanske behövts). Jag har haft så otrolig roligt tillsammans med min Ellinor, vi har hittat Ellinors vante på stan, Ellinor har fått fjärilar under täcket, sprutat coca cola ur munnen ("jag dricker aaass mycket cola"), "fisk?" Nä, vattuman, "vilken lakris ska jag äta då jag har högt blodsocker?" Tills i somras då vi fick uppleva något otäckt ..."var det en?!!" vi har kunnat titta på varandra och brustit ut i skratt... jag kan fortsätta i all oändlighet!

 Men vi har också gått igenom motgångar t.ex. Ellinor felsjungning på konfirmationen, skämt åt sido. Har varit värre saker än så, både för mig och Ellinor, Ellinor vet vad jag menar och det är huvudsaken. Som tur är har jag alltid haft Ellinor och jag är helt övertygad om att hon kommer bli en utmärkt socionom! Utan Ellinor i alla med och motgångar hade jag inte vart den jag är idag!


Just nu bor jag i Karlstad och Ellinor i Lund, vilket innebär att vi träffas väldigt sällan, har inte träffat Ellinor på jätte länge, som tur är det snart jul, ska bli så kul och skönt att träffa dig igen Elli! Jag hoppas verkligen inte att avståndet mellan Lund och Karlstad ska sätta käppar i hjulet för vår vänskap, men som sagt, vi har haft våra pauser och jag är rätt säker på att vi alltid kommer att ha varandra var vi än i livet och världen befinner oss! Jag hoppas att jag alltid kommer bli bjuden på alla kalas och eventuellt bröllop, jag har ju en hel del jag skulle kunna ta upp i mina tal till dig Ellinor, men det går vi inte in på nu, den som väntar på något gott... ;)


Så mycket jag vill skriva, men får nog sätta en liten punkt här snart, jag hoppas att du Ellinor vet hur mycket du betyder för mig! Som Lasse sa, Knoll och Tott kan inte vara utan varandra!


Puss och kram på dig min Elli, från din Emme!


Tips från coachen!

Jag har fått den stora äran av min kära gamla dansklubb att vara lagledare för ett av Bohusbuggarnas ungdomslag i Lag-SM! Ska bli så roligt, saknar dansen något enormt, alla timmar man spenderat i träningslokalen, i bilen på väg till tävlingar, uppvisningar, möten, prinspallar... inte en minut skulle jag vilja spenderat på något annat.  Jag har haft så otroligt roligt under hela tiden (ja, förutom den gången jag ramlade med det stora monstret på nybörjarkursen). Men nu till mitt bekymmer, hur är man lagledare på ett bra sätt? Visst har jag varit lagledare på någon tävling någon gång innan men jag är alltid nervös! Tänk om man skulle missa någon eller något?


Därför tänker jag nu ha ett ordentligt samtal med min kära fader, tips från coachen helt enkelt. Min pappa har varit lagledare otroligt många gånger mer än mig och har haft en otrolig koll på allt och alla.


Jag kan än idag tydligt minnas en typisk tävlingsdag. Mamma brukade väcka mig, jag går upp och känner doften av dagens uppladdning av kaffe, den doften fick mig alltid att bli så nervös (och när jag blir nervös mår jag alltid lite illa) jag går tillbaka in på mitt rum och tar med mig min kudde in på toa, kändes alltid mycket bättre att ha med sig den i fall jag mot all förmodan skulle spy (vilket aldrig hände) In i duschen och mitt illamående brukar vara som bortblåst. Efter lite stress och frågor från pappa och mamma om jag har med danskor, klänning, strumpbyxor och spray så är det in i bilen som gäller och det är ett av de tillfällen jag älskar. I bilen iordninggjord men fortfarande lite sömning sitta och slumra till tonerna av "Ring så spelar vi" och "Svensktoppen" och dofterna av pappas parfym och matsäcken bak i bilen.  Väl framme hade man otroligt roligt med alla kompisar och alla tävlingsanda. Bella dansar runt i sin orangea klänning (som mormor sytt), mamma på läktaren som ser till att vi äter ordentligt och hejar på och min pappa som står och tuggar på sin penna i sin träningsjacka samtidigt som han diggar till musiken. Kanske är de det som krävs för att vara en bra lagledare... träningsoverall, tugga på bläckpenna och digga till musiken? Dags att ta fram papper och penna och skriva ner alla tips man kan få från lagledarproffset själv (i alla fall enligt mig) min kära papps!


En fredag, så som den ska vara!

Helt slut, ansiktsbehendlingen var hur skön som helst, blev ompysslad till tusen och fick gå runt i lyxiga vita tofflor, jag trivdes som fisken i vattnet helt enkelt! Kan verkligen rekomendera detta, varför inte ge bort en behandling till någon du tycker om i julklapp?

Dock måste jag säga att jag aldrig hittade prinsen i Stockholm, alltså ingen kokerska eller städerksa med hem vilket nu innebär att min lägenehet fortfarande ser ut som ett bombnedslag! Stockholm var förövrigt okej, men dock fick jag aldrig sätta min fot i en affär...plus att jag andra dagen aldrig duschade/tvättade håret på vandrahemmet vilket innebär att jag fick gå som en lortgris i den stora staden, inte undra på att jag inte fick med mig någon prins och städerska hem! Stockholm för mig är att strosa runt nyduschad i fina kläder och bara njuta av atmosfären, men nej! Fick dock njuta en liten stund då vi satt inne i ett av utskottsrummen i riksdagen och jag tittade ut över det vackra Stockholm, med vatten och glittrande julgranar, tänk att sitta där och vara med och påverka sveriges beslut, kanske ska ändra på mina framtidspaner?...kan kanske på så vis även få njuta av fler underbara behandlingar!

Såg Leif Pagrotsky utanför Riksdagen, visst att jag viste att han var kort, men inte så kort att kappan nästan släpade i marken! (Undra vilka behandlingar han föredrar? Fotmassage kanske?)

Jag hade med spelet Med andra ord, och oj vad vi spelade, var jätte roligt! Men nu har man sagta men säkert böjrat lära sig orden på polletterna i påsen, så igår beställde jag en nys satts med polletter...så Yvonne(min trogna läsare), jag har laddat upp för jul!

Dags att återigen gå in i mitt avslappnade töken efter behandlingen, ha en skön fredagskväll mina kära läsare!

Prinsessan Emmelie?!

På fredag ska jag gå på ansiktsbehandling (fick ju ett presentkort från mina kära friends Sara och Elin när jag fyllde) Så den här veckan tänkte jag bara leva lyxliv...ni vet, vänta på städerska, åka till Stockholm, shoppa, dricka champagne, äta gott...

Stockholmsresan är dock med skolan, städerskan har inte kommit än (lägenheten ser ut som skam, någon missuppfattning måste ha skett) Shoppar (gör jag ju alltid säger sara;) därför har jag inte pengar till goda middagar...finns ju som tur är Mc Donalds i Stockholm, champagne...hmm, har det billigaste vinet på systembolaget i kylen...

Be en bön för mig, låt mig träffa min prins i stora staden, låta hans kokerska laga något gott åt mig, låt prinsen ta med mig på en shoppingtur som avslutas med champagne, låt mig får ta städerskan med mig hem, prinsen med för den delen...om han nu existerar;)

Festlig bok, festlig granne!

Jag är mör, och nej, det är inte för att jag gått i trapporna (hissen äntligen lagad) jag har vait och tränat, blev Body pump, kul, men just nu är jag helt slut i hela kroppen! Ska ta och lägga mig och läsa, har hittat en jätte bra bok, så spännande att jag inte kan sluta; Snabba cash (Jens Lapidus) Handlar om den undre världen i Stockholm,LÄS DEN!

Jag berättade ju i inlägget då jag klättrat upp för alla trappor, att min granne hade fest, utan att bjuda mig... Sprang på honom dagen efter hans fest, på Nöjes 
Jag: Hade du kul igår?
Granne: åh, såg du mig?
Jag: nä, men jag hörde dig...
Granne: Åh, förlåt!! Inte meningen att störa...
Jag: Ingen fara alls, händer ju att jag också har fest, antar att jag också hörs då... Men jag förstår ju inte varför du inte bjöd din granne?!
Granne: Åh, förlåt, men nästa gång ska jag ringa på dig...

Fredags låg jag och läste min bok, var mitt i ett kapitel som var otroligt spännade, skulle kunna skita knäck för minsta lilla...
PLING PLING!!! Det ringer på dörren (antog att det var min granne, men ändå lite smårädd för att någon av karaktärerna i boken kommit för att gör mos av mig med, eller rädd för att visa mitt otvättade hår för den eventuella grannen) Vågade inte ens att gå ur sängen för att titta i titthålet (har nämligen sett att det syns om man tittar ut) Låg kvar alldeles förstenad i sängen...började sakta smyga mig duckandes till dörren (hörde en annan dörr stängas i korridoren) Det var min granne som skulle bjuda mig på fest (inte bjässen i boken som skulle kunna bryta fingrarna på mig enbart genom att titta på mig!!) Attans, ingen fest denna kväll.

Dagen efter möter jag grannen och han frågar om jag inte varit hemma kvällen innan, jag drar en liten rackare om att jag varit hemma hela kvällen men somnade tidigt "konstigt att jag inte vaknade när det ringde på dörren"(han kanske hade hört mig på toaletten) vågade inte säga annat.

Men men, men facit i hand så kanske jag skulle öppnat (va ju ingen gangster från boken) Och kanske skulle jag gjort succé med mitt hår stående åt alla håll och mitt spettsnattlinne... ?

(hoppas inte grannen hittar till dena sida)

Fångad av en höstvind?

Hallå där!

Grått och trist ute, inte så kul, men på något vis tycker jag att det börjar lukta vinter och jul i luften. Den lite mer kalla luften, tycker bättre om den än bara höstens rusk. Ja, väder och vind är något vi svenskar tar upp titt som tätt och jag tror att det beror på att vi inte något bättre att prata om, ni kanske nu förstår varför jag pratar väder och vind i min blogg... huvudet känndes tomt på ider idag!

Ha en bra kväll!

Passa er!!!


Killar! Ja, jag vet att hon är söt, men våga bara lägga tassarna på henne...då kommer stora stygga systern och tar er (det blir inte roligt)

Min Bellrus!!!

Från blöja till Facebook...vad hände?
Ni förstår det är min syster jag talar om, jag tycker nämligen inte att det var längesedan hon tultade runt i blöja i sina lila pyjamasbyxor, i dag fick jag en en förfrågan av min kära syter på facebook...herre gud, din lilla skitunge!

En period jag minns mycket väl var då Bella var en riktig retsticka och gjorde precis tvärt emot det man sa (vet kanske inte om det gått över men...) Jag minns så väl hur irriterad jag blev varje gång hon skulle va inte på mitt rum och störa, jag sa till henne att gå ut och hon blev som förbytt och stannade kvar i rummet. En dag händer samma sak, Bella kommer in på mitt rum och jag tänker att nu vänder jag på steken "Bella, om du går ut i från mitt rum nu blir jag skit arg"...Pang, och dörren stängdes och Bella var kvar på andra sidan...Yippi!! jag hade lyckats jag hade överlistat henne totalt...detta funkade ett tag tills hon förstod att jag pratade tvärtomspråket.

Min syster är en riktig djur och naturvän! På det stället vi bodde på förut fick vi gå ca 1 km från bussen tills vi kom hem. Och en dag då det spöregnade som aldrig förr gick jag och min kära syster på den lilla grusvägen. Mina nya skor som tidigare varit röda förvandlades till ett par bruna, av alla lera, och jag kände hur mina strumpor blivt blöta. Jag som inte är född till någon skogsmulle hatar dessa situationer. Den enda räddning jag hade för att skydda mig mot regnet var mitt ostabila paraply. Några meter före mig gick Bella, lite stutsandes och såg inte alls ut att bry sig om regnet, jag blev ännu mer irriterad och kollade ner i marken. Nästa gång jag tittar upp ser jag hur Bella håller sitt paraply över diket, jag tänker till en början att det är väl något litet ryck hon fått men när jag sen inser att hon går så en bra stund frågar jag vad tusan hon håller på med, Bella svarar lugnt och sansat "Jag ville bara visa växterna hur det känns att använda paraply" Hallå?!
Jag vet inte om ni börjat ana att jag och Bella är som natt och dag, jag lipar när jag ser en ensam liten stackare på Mc Donlads, Bella lipar då hon insett att kragen på jackan kan ha varit en kanin i ett tidigare liv...

Men Bella är inte endast en djurvän, hon är också en väldigt omhändertagande människa och kommer passa som handen i handsken inom sjukvården! Ingen kommer visa sura eller ledsna miner efter att hon skjutit av ett solskens leende!

Min syter är den bästa i världen, finns ingen som hon! Även om det kanske var lugnare då hon strosade runt i sina lila pyjamasbyxor och mimade till Emilias "Big big world" än nu, då du får för dig både det ena och det andra (hål i tungan, kan knappt stava till sånna hemskheter)

Var rädd om dig syster och håll i pengarna så att de inte hamnar under någons sko;) (även om jag vet att du är den som kan spara av oss!)

Älskar dig våldemort!!!!!

 

Kanske karta och kompass?

Fick precis ett samtal från min kära moder som precis fått upp ögonen för dator och internet (hon satt just och försökte sig på att skriva ett mail, hon ringde och sa att texten hade blivit blå och frågade vad hon skulle göra...Jag säger klicka var som helst...mamma satsar på tangentbordet och vipps, mamma satt nu med en enda bokstav, ett ä...) Inte lätt att tala två olika språk, klicka för mig är ju att använda sig utav musen och trycka är att  fingra på tangenterna... Jag tror i alla fall att mamma har lärt sig något.
Jag med, det är svårt att tala två olika språk och svårt att lära gamla hundar sitta!
Lycka till mamma, men gå nu inte vilse i den stora vida internet världen! :D

Vi måste våga pröva våra vingar, de är till för att flygas med!

Nu ska jag lära er ett tips! Jag tror att vi alla någon gång upplevt hur vi i sömnen ramlar ner för något, hoppar från något högt och gör allt för att slippa eller i alla fall lindra smällen i marken. Jag är personligen är en mästare på att råka ramla ner från höga stup eller ni vet den där grejen man gick balansgång på i skolgympan (inte nog med att den är jätte läskig som den är utan den är fast spänd högst i taket) Jag fick precis uppleva en ny grej, jag skulle hoppa från en scen (ingen hög scen men hög nog att få de där stötarna genom fötterna som man i vaket tillstånd kan känna) Jag gjorde allt jag kunde i sömnen för att slippa nudda marken och jag lyckades på något vis i någon flygliknande ska att inte slå mig....Jag vaknade istället... snälla ni, gör aldrig så! Det var värre än att slå sig i drömmen. Jag vaknade upp med alla muskler i min kropp helspända, muskler som jag inte ens visste att jag hade. Tittade runt mig och försökte sakta men säkert att slappna av, men inte lätt att gör det då man kanappt insett att man somnat. Jag var i min lägenhet samtidigt som jag flaxade lite exta med armarna i drömmen för att just inte slå mig i golvet efter mitt hopp.

Nu är jag efter många om och men vaken (tagit reda på klockslag, dag eller natt? min kroppstatus:hungrig till och med ont i magen)

Slutsats: Våga falla i sömnen (på något vis brukar man klara sig, även om det känns otroligt otäckt)
Och kanske att detta även gäller i det vakna livet också, att inte alltid vara så rädd för att falla, vi måste våga. Våga ta chansningar, våga det vi egentligen vill! Visst, vi kanske kommer att falla (det gör man ju då och då) Men förhoppningsvis har man riktiga vänner som kommer stå där nedanför och försöka att ta emot en, när man återigen har kommit på fötter är det dags att pröva sina vingar igen!! (i nästa stup, eller vid nästa hopp från en scen)


Vart är världen på väg?!

God morgon eller ska jag säga middag?

Det blev utgång för min del ändå igår (jag som hade tänkt att ha en festfri helg) och på vägen ner till Nöjes fick jag höra något förfärligt av taxichaufförn. Jag var ju inne på danstemat i mitt förra inlägg och måste även idag fortsätta i de spåret. Han berättade nämligen att Sandgrund ska sluta med sina dansbandstorsdagar...det kommer alltså inte finnas en enda dansbandsdag i veckan, hallå? Vart är världen på väg? Hur ska värmläningar nu kunna föröka sig?
Och till den stora frågan; hur ska jag kunna se min mosters man i ögonen och säga att Sandgrund har lagt ner all dansbandsverksamhet?! Inte för att han alltid är ute och dansar men för att en epok i hans liv går i graven. Varje gång jag nämner gamla Sandgrund eller dansbandsveckan i Sunne tindrar det till lite exta i hans ögon och det där lilla tindrandet betyder enligt mig att "där har jag haft förbaskat kul i mina dar!"

Kanske är dags att starta en "grupp" på Facebook: Vi som fortfarande vill dansa till dansbandstoner på Sandgrund!!!
Har i alla fall tre givna medlemmar, jag, Calle och taxicaufförn!


I´m a dansbander YES I am!!!

En gång dansbandsnörd, alltid dansbandsnörd!
Jag är född med dansband, mamma och pappa var alltid ute och dansade. De fick mig, och självklart tyckte mina kära föräldrar att jag också skulle bli en buggare, och visst sex och ett halvt år var jag där...jag gick min första buggkurs. Det var kul till en början men sen slutade min kompis kursen, men mamma peppade mig och jag fortsatte...

Men en onsdag i folkets park där jag gick och trampade mina grundsteg så hände de...vi fick dansa med nästa grupp (gruppen över oss som var så mycket bättre, och killarna så mycket större) Jag fick dansa med en kille (som jag var livrädd för) Allt gick bra till en början men sen PANG!...jag låg högröd på golvet, jag sprang av golvet (gråtandes) till mamma. Jag var mer än bestämd på att aldrig sätta min fot på ett dansgolv igen!
Efter en veckas peppande av mamma (eller ska jag säga tvingande?) var jag där, åter igen.

Att dansa är inte alltid en dans på rosor...men TACK mamma för att du peppade (TVINGA) mig! Jag vågade efter några gånger till och med att dansa med jätten som gjorde att jag föll som en fura på golvet. Till tonerna av dansbandsmusik har jag haft otroligt roligt!

Därför skulle jag nu, dansbandsnörd som jag är slå ett slag för Dansbandskampen! Detta underbara tvprogram där mer eller mindre kända dansband framför två låtar, en mer populär och en riktig klssisk dansbandsdänga!
Jag håller på Scotts! Och vissa säger ju ibland att man skulle vilja ha ett skott i råttan, jag skulle vilja ha Scotts i råttan (i alla fall den otroligt cahrmerande sångaren) ;)

Bra jobbat!

Jag känner illamåendet, ni vet efter ett ordentligt träningspass. Då svetten rinner ner för panna och rygg och man riktigt längtar efter duschen. Känna sin möra kropp då man går och lägger sig. Man vet att man har gjort dagens jobb!!

....var hos Sara för att titta på Idol, då jag kommer ut är hissen fortfarande sönder...åtta trapper upp...pust och stön, jag är MÖR!!!

Kan det bli värre? Jo, de kan det...min granne har fest, varför är inte jag bjuden?
Jaja, kommer väl somna gott av dagens mortion och till den turkiska musiken.

God natt!

Zzzz....

Har inte så mycket att skriva idag. Gick upp tidigt till skolan kom hem och var jätte trött. Somnade nästan bums och sov i två timmar, skönt! Men jag känner att jag fortfarande går i någon slags sovdimma (även om jag lyckats laga lite mat) men det är precis som om jag vänt på dygnet totalt...och allt på grund av Sex and the city boxen!


Jag vet att jag har missat något men nu alla sex and the city fans, jag är ikapp! Ni som inte har sett det än, gör det! Jag satt och grät de sista avsnitten, så vacker vänskap!


Nu ska jag på tal om vänskap ta mig ner till Sara, vi ska åka och handla lite fredagsmys och sedan bara ta det väldigt lugnt framför tvn. Va längesedan jag hade en helg utan party!

Ha en bra kväll! Tänk på att det är fredag (enligt mig den bästa dagen i veckan!)


Herre!

Gud, såg precis att de kanske är dags att lägga ner denna miniblogg...jag lyckades ju inte ens få upp en bild utan att de blev fel...förresten...hur gör jag för att slippa se utkast?

HJÄLP!


Utkast: Haha ...





Haha, jag blev så full i skratt! Jag hade igår en trevlig kväll med min kära vän Sara, hon berättade att hon startat en blogg men hon kunde inte berätta adressen förrän hon skrivit några fler inlägg.

Jag tog saken i egna händer och tänkte att jag ska allt hitta den...jag skrev in en trolig adress och vipps (på första försöket) hittade jag den!! Känner man varandra då?

Ha en trevlig dag!

RSS 2.0