Undra om bordsgrannen är trevlig?

Då var det dags!
Jag hoppas att ni alla packat den lilla väskan, puttsat skorna, lyckats ta på sig strumpbyxorna utan maska, sprayat till håret en sista gång och hittat någon i smoking! Jag talar ju givetvis om Nobelmiddagen! 10 december, dags att tillbringa kvällen med alla sessor, prinsar och smarta kemister...

Men vi vanliga dödliga får nöja oss med att slå på Sveriges television och kika på sessornas klänning genom rutan.
En bal på slottet? Alldeles alldeles underbar?! Hmm, är Nobelmiddagen de tro? Så där underbar? Kan man lyckas med att få varm mat till 1200 pers samtidigt? Är maten god? Är bordsgrannen trevlig och vad skulle hända om man akut skulle behöva gå på toaletten?

Hade ju varit en upplevelse att en gång varit med där, sittandes mellan Knugen och Filipen, och gratis mat i dag hade suttit prima även om den skulle vara en smula kall!

Men jag tror allt att Vickan och Madde är lite avis på mig och Sara som får lov och sitta med de fulaste mjukisbyxorna på, en vanlig delocatoboll i handen och lätta på trycket när vi vill. Jag är helt övertygad om att de bägge skulle ha slängt av sig sina diamantdiadem om dom haft tillåtelsen för att ta snabbaste taxi hem för att se Bonde söker fru och Greays!

Ha en trevlig kväll hur som helst, i blåsan eller i dina håliga joggingbrallor!


Gick som en dans!

Mina kära barn som nu har blivit ungdomar tog hem guldet! Både ungdomslaget och juniorlaget lyckades ta sig högst upp på pallen, återigen! Grattis till er alla!

En fantastisk rolig dag, men en tuff sådan, är faktsikt förtfarnade öm i fötterna och i axeln där jag hade väskan hela dagen. Men värt allt! Är så otroligt roligt och se hur den taktlösa lilla mulliga killen har utvecklats till en lång och charmig danskung! Eller se de unga förmågorna som vill så mycket men inte lyckats få till armar och ben riktigt där de ska vara, men jag lovar, nästa gång jag träffar dom igen så kommer armar och ben sitta perfekt! Mina gullegrisar!

Fick mig nästan en tår i ögat då jag gick själv till tävlingen och man såg alla dansare komma nyvakna ur en bil/buss med sina tävlingaväskor och garderober och med päronen i släptåg med kaffekorgen. Det var tider det!

I dag har jag börjat en ny delkurs, verkar jobbig som tusan. Tenta den 16:de januari så det gäller ju att plugga under jul (kommer säkert gå jätte bra då man heter Emmelie, eller inte!)

Nu ska jag proppa i min C-vitamin och gå och lägga mig, har ont i halsen och känner mig lite febrig, men hoppas på att de gått över tills i morgon! (Tänk va konstigt livet är, när man gick på högstadiet nästan man letade efter halsont, för att få slippa några dar i skolan och ligga hemma och bli ompysslad av mammsen och pappsen, nu är det precis tvärt om, vill inte känna av halsen och absolut inte när man inte har någon att bli ompysslad av!)

Bella, kom och tänka på att vi kanske kan ha en låtsatssjuk dag, en dag då vi friska och bara ligga och tittar på film och får rån med marmelad på och vatten:)

Natti!

Katten svalde lampan, lös i magen!

Pengar rullar in som de ska, de (kommer att) gå bra nu!!

Tentan avklarad! Kändes rätt så bra så jag hoppas att jag klarar den! Har städat och diskat mitt berg, gott!
Nu har jag precis målat naglarna så jag får trycka lite extra försiktigt på knapparna;)

Tack Elin för påminnelsen av min programidé, att jag inte tänkt på den så här i min ekonomiska kris...Finns ju så många olika program där folk söker något... Bonde söker fru, Ensam mamma söker och nu snart kommer Linda Rosing som söker man. Därav kom min lysande idé om "(fattig) student söker (rik) man"... Har en del tänkbara studenter, tyvärr Elin får du inte vara med då du har ditt på de torra...men ska nog kunna fylla ut programet ändå, jag är ju självklart en av de (fattiga) studenterna som söker...Hmm, vilken kanal ska få den stora äran att visa nästa stora tittarprogram?

I morgon är det Lag-SM och jag ska iklä mig rollen som lagledare, ska bli mycket spännande och roligt! Håll alla tummar för både mig och mina dansare! Men vad mer behövs än en penna man kan fingra på och ett diggande ben, eller vad säger du pappsen?

Sov gott på er!

Schemaändringar?

Kom på en ljusglimt i mitt snurriga och fattiga liv...jag har njutit av mormors köttbullar idag...och har faktiskt fem stycken kvar..mmm! Dom ska avnjutas med potatis och tända värmeljus!

Hur kommer det sig att mormor och farmor alltid kan göra så goa köttbullar? Ingick det i undervisningen förr?? I sånna fall tycker jag att herr Björklund ska fundera på att återinföra köttbullsrullning på schemat!

mmm...mer mormor/farmor köttbullar åt folket;)

Som parisehjulet i huvudet...de går runt!

Helt slut, EU och FN:s historia bara snurrar i huvudet... Är en hemsk känsla när man märker att gröten man åt tidigare idag inte gick till magen utan att den satte sig i huvudet...känns så i alla fall! Får hoppas att någon häller på en hel del mjölk tills i morgon då det är dax för tentan... så att gröten bli lite mer lättlöslig! Ska bli så skönt att få gjort den, börja leva normalt igen (t.ex. diska som jag inte gjort på en vecka...illa mig själv!) Sen skulle jag ju vilja åka till stan och bara gå runt och strosa i affärer...men tanken på att kanske hitta något får mig att hålla mig hemma...JAG HAR INGA PENGAR! Får panta burkar och slänga fram hatten, sjunga en trudelutt och hoppas på att någon slänger i en lite slant.

Men annars finns de ju mängder man kan göra utan pengar...städa, diska, städa igen, ta en dusch, pilla sig i naveln duscha igen...kanske hunnit bli lite dammigt igen.. MONEY MONEY MONEY...alt handlar om pengar...jag vill ha en sjal, ett nagelack, en fin ögonskugga, en snygg klänning....men lägenheten lär ju i alla fall bli skinande ren:D

Kul reklampause, eller inte?

Vad arg jag blir! Här sitter jag i soffan, Håkan fick till en date (grattis) därefter började en liten julkonsert med de tre flickorna på fyran, har tagit fram filten, tänt alla värmeljus och dimmat ner ljuset...mysigt! Då blir de reklam och jag tänker att jag tvättar bort sminket innan det börjar igen. Allt smink är borta och jag torkar facet för fullt då jag känner hur min handduk kommer när min fina porslinstvålpump...gör någon fåning rörelse i ett försök att rädda tvålpumpen men hinner höra smällen i golvet innan jag ens fått loss händerna ur handduken... porslinsbitar över hela badrumsgolvet blandat med Niveas honungstvål....VAD HAR JAG GJORT FÖR ONT? Undra om det är vid sånna här tillfällen man märker att man aldrig kommer att bli vuxen...för den första tanken som slog mig var att kanske mamma kunde hjälpa mig att plocka upp alla skärvor och trolla upp tvålen (så att jag inte skulle skära mig på alla skärvor, som man kan göra då man är 5-6år, tyvärr är jag fyllda 21)...men nej, mamma är hemma i Uddevalla och den enda som faktiskt kunde ta upp all sörja var faktiskt bara jag!

Behöver jag tilläga att mitt badrum doftar tvål?

Efter en lång reklam med torkning av tvål och bloggande ska jag återgå till soffan och filten igen... hoppas de går bättre denna gång!:D


Dagen D

Nu eller aldrig?! Hur ska de gå för Håkan i färjan? Ska han lyckas få till en date eller kommer han få fortsätta att dra i "skinpåsen" som en passagerare uttryckte de?!

Spänningen är olidlig!! Färjan 20.00, kanal 5...


RSS 2.0