Jag rättar...mig!

Läraryrket, visst jag får sommarlov, höstlov, jullov, sportlov, påsklov… men har kanske i dag för första gången förstått vad jag gett mig in på… rättning av prov, uppsatser, inlämningsuppgifter, kompletteringar och fan och hans moster…

I dag tar jag tillbaks alla gånger jag varit arg på lärare för de spillt kaffe på mitt finskrivna prov eller att rättningen gått någon dag över tiden. Jag förstår er… kaffefläckarna var för att ni gjorde allt för att hålla gluggarna öppna och de försenade proven var för att inte ens kaffe hjälpte er att hålla er vakna. Så förlåt Kristina, Gun-Britt, Lasse, Alma, Bengt, Berit, Ingela, Kalle att jag ibland tog i lite hårt, jag är idag övertygad om att ni gjorde så gott ni kunde!


Tack...

Gårdagens 25-årsparty var mycket trevligt. God tacos och trevligt sällskap, tack Josefine för en nice kväll! Kvällen fortsatte ut på Karlstads gator och dess nattliv. Tänkte att vi skulle slå klackarna i taket en sista gång på Blue moon nu innan det lägger ner… och det var fler än vi som tänkte denna tanke, oj vilken kö! Men med tårna och humöret i behåll kom vi tillslut in och kunde dansa oss svettiga och njuta av en härlig utekväll som bara Blue moon kan bjuda på. Tack för denna tid bmb, vi ses igen hoppas jag! Bra mör i dag dock:)

Nu bjuder jag på de fåtal bilder jag tog igår.

   

Nu forsatt slösöndag!


Fredagen som känns som söndag...

...underbart! Var nämligen ute och svirade igår och vanligtvis brukar dessa vanor ske på lördagar men icke igår vilket innebär att det känns som söndag vilket i sin tur innebär att jag har extra många dagar kvar på helgen:) Vart en lyckad kväll igår med förfest med en klinkande man på sin gitarr, sköna rim och sedan utgång.

Nu in i duschen för att ikväll gå på after work med goa brudar.

Trevlig fredagskväll, och vem kommer vinna Let’s dance tro?


Bra jobbat SUNSHINE!



Kommer ni ihåg känslan man hade när man satt på stolen framför datorn och skulle trycka på knappen och man visste att domen skulle komma… hade man klarat teoriprovet eller inte?

Klick…

GODKÄNT!

Idag fick min syster genomlida denna hemska upplevelse men då Bella är Bella och kan allt hon vill var resultatet självklart godkänt! Bra jobbat syrran och GRATTIS! Nu hoppas vi att de går lika galant på uppkörningen, sen får vi andra medmänniskor passa oss;)

I kväll blir det lugna puckar framför Greys men i morgon blir det andra bullar!

 


Morgonstund har guld i mun....

I alla fall för somliga. I dag morse när jag satt och slötittade på Nyhetsmorgon så skrapar den söta tanten fram 5 miljoner kronor på triss…

Plötsligt händer det, frågan är när de 5 millarna trillar in på mitt konto? Jag är i alla fall beredd


Vårkänslor?

Nu mina vänner kom det till mig, känslan av att vilja fylla sin blogg med något. Vet inte om det har att göra med att min praktikperiod för denna gång nått sin ända, eller att min lägenhet är hyfsat städad eller kan det vara en liten släng av vårkänslor? Vad det än är så ville jag trycka fram något på tangenterna.

Jag tror att jag fortsätter på ämnet vår. Våren har jag en liten hatkärlek till. Allt blir ljusare, bleka människor börjar tina upp och ett leende kan tydas på allt fler läppar. Men det innebär också (för mig och många med mig) röda kliande ögon, nysningar och täppt näsa. Men det ljusa och de mer färglada människor övervinner såriga och snörvlanden näsor då man vet att det har sitt slut. Men än så länge har snön fortfarande sitt tag över marken men smällt smällt smällt dumma snö. Nu vill jag ha vår!

På tal om snö, hemma i Uddevalla har man valt att flytta alla snö som legat i vägen till ett och samma ställe vid hamnen som nu bildat ett stort snöberg. Så till midsommar har min kära far en teori om att snön fortfarande kommer ligga kvar. Ja, den som lever får väl se om det ska packas midsommarkrans, sill, nubbe och…stjärtlapp?!

       

     
Ge mig vår och sommar nu, tack!


RSS 2.0