Söndag

1:a advent… nu lackar det mot jul! I vanliga fall är jag inte mycket för katter men i dag har jag verkligen velat ha en katt… en lussekatt! Tog mig en sväng till Pressbyrån här intill men där var det endast katter med saffran i vilket inte är min cup of the. Får bli en annan dag helt enkelt.

Nä, nu är det dags att börja uppladdningen för kommande vecka. Blir mycket plugg gissar jag. Kanske är bra då jag inte har tid att göra slut på pengar. Hur ska man klara december och januari? Hur var det nu mamma och pappa… blir ni fortfarande glad om ni skulle få en teckning? Saknar träslöjden, då hade man ju alltid ett säkert kort under granen… :)

Sov gott vakna torrt !


Då var det gjort...

Fredagskväll och alldeles strax läggdags.

Mina vänner, jag har tagit baconsnuvavaccinet… Jag har varit väldigt kluven inför detta men nu är det gjort, nu får framtiden utvisa om det var bra eller inte. Men om jag nu skulle få barn utan armar är jag ju inte ensam, hörde idag något om att det var ca 3 miljon som tagit vaccinet. Har varit lite mör efter sprutan och har fått ont i armhålan. Häromdagen diskuterade jag och några kompisar om varför man tog den i armen och inte i rumpan som man i vissa fall gör… med tanke på att jag har ont i armhålan nu är jag glad att sprutan just tas i armen...

I dag har jag haft en riktig slappardag… har sovit alldels för mycket… skönt då jag kan skylla på vaccinet;) Men en kraftansträngning har jag gjort… slängde i dag ihop en flygande Jacob, blev riktigt lyckat!

Hörreni, jag har ett litet dilemma… ska trycka mig en personlig almanacka och tror att jag bestämt att jag inte vill ha en bild på framsidan, utan text… den stora frågan är nu vad för text. Har fått in ett förslag… ”Snart är det fredag igen…” (tack Såsen) men är inte helt hundra. Så om ni nu skulle råka ha lite tid över och inte nog med era egna problem får ni hemskt gärna tipsa mig om någon trevlig liten text.

Dröm sött!


Om en månad...

Shit Maj-Britt! Tiden bara springer iväg… en månad kvar till julafton… ojoj! Kanske dags att börja bli lite snäll så att man kan få sig ett och annat paket av herr jultomte. Ringde mamma förut och då störde jag mitt i henne uppsättning av julstjärnor och oj vad sugen jag blev på att sätta upp staken i fönstret. Var nästan halvt på väg ner i förrådet då jag insåg att jag hade nattlinnet på mig, och orken att byta om igen fanns inte men i morgon ska staken stå i fönstret!

Har varit mycket dålig på att uppdatera min blogg, men nu en kort resumé… Mamma och Bella var här på besök, blev mys och shopping, trevligt! Veckan därefter kom Bella återigen på besök men då med pappa som resesällskap, Bella övningskörde upp (Imponerad av Bellas körning och pappas lugn) och hann med en sväng på danstävling, roligt! Alltid lika skönt att träffa familjen!

Jag har även hunnit med att få finfrämmande av vännerna hemifrån och slått klackarna i taket ett flertal gånger!

Livet leker… (om man förtränger uppsatsskrivandet!)

Jag säger nu puss och kram och nyp i stjärten!

P.S Avslutar dagens inlägg med morgondagens citat av kära Thörnblom…

”Det är fiffigt att hitta glädjen i det tråkiga som måste göras”

Ja, jag har ju alltid gillat att trycka på knappar… får väl se uppsatsskrivandet som ett tillfälle att trycka på massa knappar… räknas tangenter som knappar?!

 


Fredagen den trettonde...men i morgon nya tag!

I dag har jag haft en hängig dag, vart lite små putt och känt mig allmänt irriterad… inte ens en sväng på stan kunde muntra upp mig. Tror att de kan ha många orsaker… mörkret, dagens datum, ont om pengar, skrivkramp när jag som mest behöver skriva på min uppsats osv…

Sara Såsen (sorry för namnet men vet inte hur jag ska skilja båda Sarorna åt) satt igår och skrev så fint i sin otroliga kalender och jag blev såå sugen på att köpa en ny kalender och sitta och skriva in alla födelsedagar m.m. men inte ens det kunde jag hitta på stan, pust!

Men dagen börjar lida mot sitt slut och en ny dag med nya tag närmar sig med stora steg. I morgon hoppas jag nämligen att min kära pappa och syster kommer och hälsar på. Tanken är att Bella ska övningsköra upp så lite hänger på vädret. Tänk att min söta lillasyster ska köra… det var ju som igår hon lärde sig cykla;) Men jag är övertygad om Bella kommer köra som en gud när hon fått tillräckligt med kärringstopp och kört på trottoarkanter! Och i morgon kväll är det ju även dags för Elin och Daniels inflyttningsfest, trevligt trevligt!

Nu ska jag knyta mig men vill avsluta detta inlägg med morgondagens citat ur Mia Törnbloms bok… ”Vårt liv är här och nu och bara vi kan välja vad vi vill göra med det”

Tänk på den du… hmm, innebär det att jag slipper diska?!

Dröm sött alla!


Världens bästa låt?

Go kväll!

Just nu har idolerna i uppgift att sjunga den låt som de själva anser är världens bästa låt. Min stora fråga är, vilken hade man själv valt? Mycket svår fråga tycker jag… tåls att fundera på.

Har varit mycket trött idag, mamma och Bella har nog kört slut på mig! ;) Men mysigt hade vi det!

Puss och kram och nyp i stjärten den fredagskväll

Besök av några av alla mina hjärtan!

Hör och häpna… mitt armband är återfunnit! Längst ner i min väska såg jag något glittra och yes, det var mitt hjärta, tjoho!

Nu ska jag bums i säng. På tal om hjärtan …I morgon kommer mamma och syster på besök. Två av alla hjärtan jag älskar!

 

Natti natti!


20.00 måndagar...

Jag älskart! Ullared! Haha! Måndagar klockan åtta kommer Emmelie sitta framför tvn med ett leende på läpparna. Jag kan inte låta bli att tänka min syster, mamma, moster och mormor i detta tv-program. Moster som pratar med sig själv, mamma som har koll på ställets alla toaletter, min mormor som synar plaggen i sömmarna och min syster som anser att det räcker med en max två timmar på Ullared istället för 12 timmar. Själv är jag nära med en rak höger titt som tätt då tanter och gubbar kör på mig och längtar ständigt tills nästa fikapaus. Men roligt har vi!;)

Trevlig kväll!


Obs I did it again!

Återigen har tekniken och Emmelie inte varit överrens, tanken var att hela bilden skulle vara med men men. Huvudsaken är ju att det bästa kom med, my sunshine !


Gamla ränder går aldrig ur...

Mörkret är här men så även ljuset… DANSBANDSKAMPEN!! Vad jag gillar detta program med gamla slagdängor och glada dansande par framför. Förra avsnittet var sådär men nu är allt åter på banan! Har precis sett reprisen från lördagen och njutit! Zekes, vart kom dessa grabbar ifrån? Bra var dom i alla fall och ligger just nu längst upp på min lista! Fick även ett samtal av min kära syster som var precis lika upprymd som jag. Hon var överlycklig över att Black-Ingvars åkte i enighet med den konservative domaren och även Bella hade fallit för den trevliga sångaren i Zekes. Längtar redan till nästa vecka då även den charmiga Markoolio ska agera jurymedlem!

Vad ska man säga? En gång dansbandsnörd alltid en dansbandsnörd!

 

2x Buggis


RSS 2.0