Taaaadddaaaaaa!

Min kära syster har fått den stora äran att styla min lilla blogg och oj så bra det blev!:)

Jag bug(g)ar och bockar för detta Bella!! Tack!

Ha en trevlig fredagskväll!


Måndag

God kväll!

Ny vecka, ny kurs och nya tag.

Helgen blev inte riktigt som jag tänkt mig. Efter mycket velande blev jag kvar i Karlstad och mina tankar om en lugn helg blev raka motsatsen men mycket mycket trevligt! Klackarna i taket! J

Nu ska jag efter en välbehövlig städning bädda ner mig och vila min onda stackars rygg och njuta av mina värmeljus.

Ta hand om dig!


Emmelie hjärta Jonas...och Mark!

Mina damer och herrar Jonas Gardell har börjat blogga på aftonbladet och jag har nu tagit del av hans första blogginlägg och tror att jag kommer bli en mycket trogen läsare!

Jonas och Mark är två män som verkligen fascinerar mig. Jag menar tänk bara att vakna på ett grått och tråkigt humör och få äta frukost med dessa två?! Tror att mitt gråa hemska humör hade svängt om till ett rosa, blått, grönt, orange ja vilken kulör det än må bli blir det med mungiporna upp till öronen efter att lugna MuminMark kommenterat något på nyheterna och drar en historia om hans mormor och Jonas råkat spilla mjölk på köksbordet med ett ansiktsuttryck som ingen kommer i närheten av!

Gissar dock att jag får nöja mig med Jonas blogg. Ta en titt vettja http://blogg.aftonbladet.se/jonasgardell


Vilken härlig dag!

I dag har vi haft seminarium om våra examensarbete i samhällskunskap vilket gick mycket fint. Kan inte beskriva vilken lättande känsla av att ha den ur världen! Kan inte förstå att jag nu har läst klart mitt förstaämne, känns kul men mycket overkligt och lite skrämmande.

Har avslutat denna underbara dag med bio med Sara. Blev Snabba cash. Ni som känner mig vet hur mycket jag tjatat om Jens Lapidus och hans underbara roman som fängslat mig totalt. Mina förväntningar på filmen var därför mycket höga och vet inte riktigt om jag kan säga att de uppfylldes. Lite seg och saknar många delar av boken, men gissar att det blir så då bok blir film. Men filmen bjöd på både tårar och njutning… av underbara Joel Kinnaman, ggrrr!

Dröm sött det ska jag göra… om Frank Wagner, JW ja, Joel får komma precis som han vill;)



Tisdag med semla...

Årets första semla är härmed intagen, gott men lite mäktigt. Gillar locket bäst med lite grädde till. Borde finnas kartonger med endast lock och en klick grädde, men då blir de ingen semla gissar jag?

Blev en FETtisdag i alla fall.


Slösöndag!

Söndagen är här. Dagen som egentligen är väldigt skön men förstörs lite av det faktum att måndagen kommer dan efter… Men bara att ta vara på dagen som i dag går i slöhetens tecken.

Ett kul söndagsnöje? Gå in på www.felsms.com … Vissa felskickade sms får den mest vinterbleka hy att bli röd.

pusselipuss


Livet på en pinne!

Uppsatsen är inlämnad, lördagen är här, utgång på ingång, livet på en pinne!

Har även funnit de där vi alla kvinnor söker… vackert, doftar gott och njutningsfullt…. TULPANER!!! (Kunde varit en man, men bättre lycka nästa gång!)

Ha en trevlig kväll!

Puss på er!


Visst blir man nödig av kaffe?!

Har det gått för långt då man väntar på att bli kissinödig och ser framemot att känna känslan av att behöva göra nummer två… allt för att slippa plugga på en stund?!

Blir två hårda nätter och en och en halv tuff dag… innan fredag kl. 15.00!

Hoppas hoppas att kanna kaffe kommer hjälpa och att farmors fiskoljetabletter hunnit smörja upp min hjärna!



Snart hoppas jag på att bli människa igen!

Puss på er (som fortfarande tittar in på min ouppdaterade blogg!)


RSS 2.0