Festlig bok, festlig granne!

Jag är mör, och nej, det är inte för att jag gått i trapporna (hissen äntligen lagad) jag har vait och tränat, blev Body pump, kul, men just nu är jag helt slut i hela kroppen! Ska ta och lägga mig och läsa, har hittat en jätte bra bok, så spännande att jag inte kan sluta; Snabba cash (Jens Lapidus) Handlar om den undre världen i Stockholm,LÄS DEN!

Jag berättade ju i inlägget då jag klättrat upp för alla trappor, att min granne hade fest, utan att bjuda mig... Sprang på honom dagen efter hans fest, på Nöjes 
Jag: Hade du kul igår?
Granne: åh, såg du mig?
Jag: nä, men jag hörde dig...
Granne: Åh, förlåt!! Inte meningen att störa...
Jag: Ingen fara alls, händer ju att jag också har fest, antar att jag också hörs då... Men jag förstår ju inte varför du inte bjöd din granne?!
Granne: Åh, förlåt, men nästa gång ska jag ringa på dig...

Fredags låg jag och läste min bok, var mitt i ett kapitel som var otroligt spännade, skulle kunna skita knäck för minsta lilla...
PLING PLING!!! Det ringer på dörren (antog att det var min granne, men ändå lite smårädd för att någon av karaktärerna i boken kommit för att gör mos av mig med, eller rädd för att visa mitt otvättade hår för den eventuella grannen) Vågade inte ens att gå ur sängen för att titta i titthålet (har nämligen sett att det syns om man tittar ut) Låg kvar alldeles förstenad i sängen...började sakta smyga mig duckandes till dörren (hörde en annan dörr stängas i korridoren) Det var min granne som skulle bjuda mig på fest (inte bjässen i boken som skulle kunna bryta fingrarna på mig enbart genom att titta på mig!!) Attans, ingen fest denna kväll.

Dagen efter möter jag grannen och han frågar om jag inte varit hemma kvällen innan, jag drar en liten rackare om att jag varit hemma hela kvällen men somnade tidigt "konstigt att jag inte vaknade när det ringde på dörren"(han kanske hade hört mig på toaletten) vågade inte säga annat.

Men men, men facit i hand så kanske jag skulle öppnat (va ju ingen gangster från boken) Och kanske skulle jag gjort succé med mitt hår stående åt alla håll och mitt spettsnattlinne... ?

(hoppas inte grannen hittar till dena sida)

Kommentarer
Postat av: bellrus

haha tänkte precis säga det hoppas han inte ser detta hehe ! PUSS

2008-11-17 @ 23:00:15
Postat av: Anonym

hallå där;) hur är läget? jag är hemma i k-town;) hänga någon dag? pöss

2008-11-18 @ 12:08:30
URL: http://josefinebjork.blogg.se/
Postat av: Nathalie

HEHE!!! Klart du hade gått hem i ditt fina spetsnattlinne, de e jag säker på!!!:P

Somma lugnt i Stockholm nu gumman...;)

pöss

2008-11-18 @ 16:23:17
URL: http://nathawhat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0