Man ska ha husbil!

Husbilen är hämtad och resan gick smärtfritt... i alla fall vad jag vet och har uppmärksammat. Såg dock en krökt stolpe precis vid min parkering...hmm, kan det vart jag i alla fall?


Pappa, en stund på vägen hem så körde jag på strecken, du vet så att jag vet vart jag har bilen... och jag tror att jag var rätt bra... strecken synttes i alla fall inte och jag hamnade inte i diket! :) Men pappa, var beredd, det kan hända att jag ringer med gråten i halsen och ha fastnat mellan två husvagnar! Hjälpe mig!


Nä, nu är det läggdags. I morgon gäller det ju att sjunga upp strupen så att den är redo för små grodor och Andersson och jag. Packa är ju också en av punkterna på dagordningen i morgon...svårt! Frågan är om man ska gå efter de negativa tankarna och packa ner paraflax och regnställ eller om man ska ta och gå efter de positiva tankarna och satsa på bikinin. Jag gissar att jag som vanligt gör en helgardering! Om nu paraflaxet måste upp kan man ju alltid ha bikinin under... då fick man ju njuta av de båda plus ingen onödig packning!


Dröm sött!


Back in business

Första dagen på jobbet avklarad! Var nästan lite nervös innan men det har gått bra. Det är sjukt vad alla PLU-nummer sitter. Jag hoppas att kunskaperna om EU, FN och komparativ politik sitter lika hårt då jag återvänder till universitetet! De var i alla fall kul och vara tillbaka på jobbet...men kunderna är de samma...samma gubbe med hål i tröjan, samma herre med de gigantiska glasögonen, samma stinkbomber till människor och i morgon kommer säkert en av systrarna mundiarré, det är sig likt! Ljuvligt:)


När vi stängde i dag var det en kontrollant som kollade oss...så att vi inte smusslar ut Rybergs korv utan att betala. (Även andra varor) Såg att han kom ur bilen så först hann hjärnan tänka rån...men var bara koll. Blir dock alltid lika nervös... har ju alltid något i väskan som man inte har kvitto på...t.ex. tuggummi... men han sa då inget. Får väl se om jag har jobbet kvar i morgon;)


Nu ska jag sova, hör faktiskt mammas snarkningar genom väggen, haha! Zzzzz!  Börjar sju i morgon.... Mitt i ottan... går snabbt att vända på dygn!  Borde följa mammas vanor, hon har då fattat galoppen med att sova i alla fall. Försökt spela in ljudet av snarkningarna men den tunna vägen var tro det eller ej för tjock...i alla fall för min ljudupptagning på mobilen.


Sov gott vakna torrt!


Sol! :)

Vart en härlig dag i dag tillsammans med min Elli. Vi var på Rödön för att njuta av solen. Gick bra till en början men sedan blev det lite kallt, men filten var med så ingen nöd på oss inte. Vi åt och drack och hade det så mysigt så!


När vi lämnade Rödön vart jag så himla sugen på att se på film så jag åkte och hyrde Wallander (Hämnden). Hallå tänker ni... varför sitta inne och titta på film när det är fint väder ut... Men jag har lösningar på allt! Det blev balkongen med datorn i knät... mysigt! Men fick skärpa till mig då jag bara ville hålla för ögonen eller skrika... vad ska grannarna tro?


Nu ska jag ta och sträcka ordentligt på mg... börjar få träsmak i baken. Sen är det kanske dags för det spännande momentet... se om Uddevalla kommun bör döpa om Rödön endast till ön... för den röda färgen kan ha tagits med hem till Emmelie Andersson. Rödemmelie...hmm?!

Puss och kram och nyp i stjärten


Sommmmmmmar sommmmmmmmmar och.... moln?!

Nu håller jag på att packa som bäst, i morgon bär det iväg från det Värmländska skogarna till bästkusten! Ska bli skönt att under sommaren ersätta de gula och orangea bussarna med de blåa bussarna och all skog ska få bytas ut mot hav och klippor! Måste säga att jag gillar Uddevalla, en stad med mycket potential syn att den inte utnyttjas till fullo bara. Vänta bara tills jag blir politiker i Uddevalla, då ska det då bli fart i centrum och strandpromenaden och dess omnejd kommer bli en känd prick på kartan;)


Det här med att packa förresten... ojoj! Jag tror aldrig att någon har kommit med större packning än vad jag gjort under hela min livstid... Vad det än har varit, tältande bland pissmyror, dansutbildningar, resor hemfärd och bortfärd, det slår aldrig fel! Och heller inte denna gång! Det är väl bara att kånka på och hoppas att jag slipper tanken "Shit, den klänningen är ju kvar i Karlstad" så att allt kånkande inte varit förgäves!


På midsommar bär det av till Grebbestad, campinglivet here we come! Dags att återigen ta plats i förarsätet i husbilen och hoppas på att vi kommer framåt! Nu håller vi bara tummarna för vackert väder! Vi alla kan ju be en extra bön om en midsommarafton med sol (för en gångs skull!)


Nu ska jag inta sängläge och njuta av de sista timmarna i min egna lya!


Puss ock kram på er!   


RSS 2.0