Back in business

Första dagen på jobbet avklarad! Var nästan lite nervös innan men det har gått bra. Det är sjukt vad alla PLU-nummer sitter. Jag hoppas att kunskaperna om EU, FN och komparativ politik sitter lika hårt då jag återvänder till universitetet! De var i alla fall kul och vara tillbaka på jobbet...men kunderna är de samma...samma gubbe med hål i tröjan, samma herre med de gigantiska glasögonen, samma stinkbomber till människor och i morgon kommer säkert en av systrarna mundiarré, det är sig likt! Ljuvligt:)


När vi stängde i dag var det en kontrollant som kollade oss...så att vi inte smusslar ut Rybergs korv utan att betala. (Även andra varor) Såg att han kom ur bilen så först hann hjärnan tänka rån...men var bara koll. Blir dock alltid lika nervös... har ju alltid något i väskan som man inte har kvitto på...t.ex. tuggummi... men han sa då inget. Får väl se om jag har jobbet kvar i morgon;)


Nu ska jag sova, hör faktiskt mammas snarkningar genom väggen, haha! Zzzzz!  Börjar sju i morgon.... Mitt i ottan... går snabbt att vända på dygn!  Borde följa mammas vanor, hon har då fattat galoppen med att sova i alla fall. Försökt spela in ljudet av snarkningarna men den tunna vägen var tro det eller ej för tjock...i alla fall för min ljudupptagning på mobilen.


Sov gott vakna torrt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0