Plugg, men solen skiner så mungiporna åker upp...i alla fall på somliga!

Ny vecka, nya tag!

Är gott trött nu, har suttit i skolan hela dagen med min uppsats. Ibland känns det bra andra stunder botten, men bara att hoppas på det bästa!

Har även varit på faddermöte nu, mycket bra planerat! Tror att det kommer bli en toppennollning! Detta ser jag framemot! Först fadderhäng på lördag sen SOMMAR och sen nollning...sen är vi väl tillbaka i biblioteket med stressen igen, men med nya erfarenheter och händelser.

Helgen har varit mycket bra, en trevlig tur på Campusfesten och en sväng på SM som avgjordes här i Karlstad. Måste berätta om en kille som stod framför mig i kön till kiosken på SM. Han skulle köpa godis, ni vet de där små sega björnarna som ligger i små askar, finns söta björnar (röda) och salta björnar (svarta) Hur som helst var tanten i kiosken inte såvärst munter. Men killen framför säger i alla fall att han vill ha en ask med söta björnar, hon tar fram asken med söta björnar, sen kommer han på att han vill ha salta björnar också, tanten går åter tillbaks till hyllan för att hämta de salta björnarna. Sen till sist säger han att han vill ha några brunbjörnar också... tanten med mycket besvärad min, tunga steg återgår till hyllan...letar igenom björnsortementet men hittar inga bruna björnar! Ett gott skratt fick både jag och killen men tantens mungipor åkte nog ner i kassalådan tillsammans med hans tjugolapp!

Nu ska jag försöka få i mig något att äta...men kylen lockar mig inte alls...ingen mjölk, gamalt smör och ingen marmelad...så är det när man bor i biblioteket!

Puss och kram och nyp i stjärten!

 

Visst för att de är väldigt söta...men är de så goa att äta?!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0