Vilken härlig dag, lalla lalalllaaa!

Jag hoppas hur ni hör att det är Ted Gärdestads låt jag nynnar på. För visst har de väl varit två härliga dagar ute. Solen där den ska vara (framme) och snön på väg dit den ska (bort). Det är konstigt det där med våren och ens känslor, för helt plötsligt ser man folk på stan och ibland kan man faktiskt se ett litet leende från andra vinterbleka människor. Wow med tanke på oss kyliga nordbor.  Längtar till våren och sommaren jätte mycket... Tänk bara att kunna åka ut till kusten någon dag och ta en glass eller alla sköna uteserveringar som finns! Nära och kära, i sommar tycker jag att det ska bli mycket av denna vara!


Nu tänker ni säkert "hallå Emmelie...vi bor i Sverige och de dagarna har sol kan man räkna på fingrarna, och har du glömt att man ska jobba?!"  Nä, det har jag inte. Men idag är surfittan Emmelie inte här (i alla fall inte just nu) Solen skiner och mungiporna är uppåt!


Dags att börja gnugga sömnen ur ögonen, börja sparka undan täcket och lämna idet... Är det läge för ett inköp av ett par nya solbrillor?!
       

(P.S Tanken vara att jag skulle ge mig på att göra ett fint vårigt/sommrigt bildkollage men med tanke på mitt sega internet och min tekniska sida (obefintliga sida) så får ni hålla till godo med min söta lillasyster och några gubbar... )


Kommentarer
Postat av: Anonym

Guuud vad gott med jordgubbar! Längtar också jättemycket till sommaren, kommer bli underbart med sol och bad! En promenad någon dag tycker jag! puss vännen min

2009-03-18 @ 19:32:02
Postat av: Elin

det var Elin som skrev, mitt namn försvann nånstans på vägen:)

2009-03-18 @ 19:33:08
Postat av: Anonym

Visst är det hääärligt med vårkänslor!Man blir alldeles sprallig. Hoppas allt är bra med dig!p&k

2009-03-18 @ 20:19:32
Postat av: Nathalie

Ja de e HELT underbart med sol!!! Hela kroppen bara börjar leva igen lixom...SÅ SKÖNT!!!

Hoppas alt e bra gumman vi hörs

pöss pöss

2009-03-19 @ 00:08:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0