Music maistro

Musik... smaken är som baken... delad. Men om man nu har hittat sin musikdel så jösses vad gott den kan göra. Den kan få ledsna människor att gråta, bittra att småle lite inombords och få de mest nedåtvända mungiporna att peka uppåt!

Jag har alltid haft en väldigt blandat musiksmak... även om den drar mot schlager, dansband och mycket gärna svenskt. Kan inte säga att jag är något direkt proffs på olika musikstilar men en sak som är säker är i alla fall att dansband inte hör hemma på ett högstadium, i alla fall trodde jag de, tills idag! Jag har nämligen börjat min sex veckor långa praktik på en nya skola och jag säger bara tekno, hip hop släng er i väggen! På min nya VFU-skola är det nämligen dansband som gäller för hela slanten! Här är det då ingen som går ut på youtube och lyssnar på Brittans nya låt, nej nej! Här sitter killar i 14-15 årsåldern och tittar på gamla klipp från Så det ska låta. Och när läraren en gång under en kemilektion sätter på en låt med Lasse Stefans hör man killarnas jubel med målbrottsröster som spricker i refrängen på "Vid en liten fiskehamn".


Haha! Nu ska det då planeras lektioner med dansband i bakgrunden...


Du ringde från Flen, Tio tusen röda rosor, Leende guldbruna ögon, Eloise ...ja, nu tror jag snart att jag är i rätt form!

(tacka vetja Spotify :D )


Kommentarer
Postat av: Elli

HAHA vart bor du egentligen?

2009-03-05 @ 18:45:30
URL: http://ellinorfridlund.blogg.se/
Postat av: elin

haha verkar som om att du har hamnat helt rätt! puss

2009-03-05 @ 19:24:12
Postat av: Nathalie

HAHAHAHAHA!!!

De låter ju helt klockrent!!!

Går de bra på praktiken!?

2009-03-05 @ 19:52:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0